André Rieu: Amore - My Tribute to Love

29 iulie 2018

Tema concertului din anul acesta va fi celebrarea iubirii.

André Rieu: „‘Amore - My Tribute to Love’, este tributul meu pentru dragostea pe care o port muzicii și celor două familii: soției și copiilor, și bineînțeles orchestrei mele Johann Strauss, care mi-au fost alături în concerte de mai bine de 30 de ani. Concertul vine în urma lansării albumului meu "Amore", care conține versiuni proprii ale melodiilor clasice de dragoste din lumea muzicii clasice și a folclorului internațional".

Concertele de neuitat care sunt amplasate pe fundalul incredibil al pieței medievale din orașul natal al lui André din Maastricht, Olanda, oferă o priveliște spectaculoasă. Fanii din toate colțurile lumii se adună anual pentru a viziona interpretarea lui André cu orchestra lui Johann Strauss alcătuită din 60 de muzicieni, dar și sopranele, tenorii și invitații foarte speciali care îi sunt alături. Concertele sunt pline de umor, distracție și emoție pentru toate vârstele.

 

Detalii și rezervări la numarul de telefon 0259.420.002, pe www.cinemapalace.ro și din aplicația Cinema Palace, disponibilă pentru descărcare in Google Play si AppStore.

 

 

Preț bilet: 45 lei