Cinema Palace Fidelity Card

09 ianuarie 2014

Ce este Cinema Palace Fidelity Card?

Cinema Palace Fidelity Card este modul in care Cinema Palace ii rasplateste pe toti clientii sai fideli. De acum, cu Cinema Palace Fidelity Card pentru toate cumparaturile efectuate de catre dumneavoastra in incinta cinematografului, acumulati puncte ce pot fi ulterior transformate in produse sau servicii cu exceptia biletelor de film care nu pot fi achizitionate cu puncte.

Dece sa alegi Cinema Palace Fidelity Card?

Intra in randul posesorilor de Cinema Palace Fidelity Card si te vei putea bucura de avantajele sale inca de la primele utilizari. O data ce ai intrat in program, noi iti transformam toate cumparaturile in puncte pentru ca mai apoi, tu sa le poti valorifica asa cum crezi de cuviinta in interiorul cinematografului nostru.

Pentru fiecare 1 Leu platit, vei acumula cate un punct ( Ex: 50 lei = 50 puncte ). Si inca ceva: acumularea punctelor incepe chiar de la prima achizitie pe care o faci in cinematograful nostru ca si posesor de card de fidelitate!

Cum poti folosi Cinema Palace Fidelity Card?

Pentru acumularea de puncte singura conditie este ca de fiecare data, inaintea efectuarii unei cumparaturi la Cinema Palace sa predai cardul de fidelitatte casierilor nostri pentru a-l valida. In acest fel, toate cumparaturile tale inregistrate (maxim 4 bilete per tranzactie, respectiv nelimitat produse candy-bar), vor acumula un bonus de 10% in puncte, bonus care ulterior va putea fi transformat in produse sau servicii cu exceptia biletelor de acces in salile de spectacol. Cardul poate fi utilizat doar de catre titularul acestuia si nu este transmisibil.

 

REGULAMENT CINEMA PALACE FIDELITY CARD

Conditii generale

1.        Poate fi detinatoare a Cinema Palace Fidelity Card orice persoana fizica, exceptand lucratorii SC Cinema Palace SRL. O persoana poate detine un singur card de fidelitate Cinema Palace.

2.    Cinema Palace Fidelity Card poate fi utilizat numai de catre titularul de card si nu este transmisibil.

3.    Cinema Palace Fidelity Card nu este un mijloc de plata iar punctele acumulate nu pot fi preschimbat in bani.

4.    Programul de colectare a punctelor Cinema Palace Fidelity Card se desfasoara in cinematograful Cinema Palace.

5.    Conditiile generale de intrare in program sunt: furnizarea datelor personale (nume, prenume, adresa, data nastere, adresa email, telefon), emitentului in vederea inregistrarii lor in sistem, si validarea lor in baza unui act de identitate.

6.    Participantii la program sunt de acord cu prevederile regulamentului si consimt ca datele cu caracter personal furnizate sa intre in baza de date a Cinema Palace SRL si sa fie utilizate/prelucrate in scopuri de marketing, corespondenta si evidente statistice. Datele pot fi folosite numai de catre SC Cinema Palace SRL si firmele partenere participante la acest program. SC Cinema Palace Operations SRL se obliga sa respecte intru totul prevederile Legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Titularul de card poate solicita, in conditiile legii, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, pe adresa SC Cinema Palace SRL, str. Nufarului, nr. 30 Oradea,  exercitarea dreptului de acces la datele sale cu caracter personal, a dreptului de a interveni asupra datelor precum si a dreptului de opozitie.

7.    Cinema Palace Fidelity Card reprezinta proprietatea emitentului, respectiv SC Cinema Palace SRL.

8.    Emitentul accepta reclamatiile legate de soldul punctajului cardului, numai o data cu prezentarea bonului fiscal aferent produsele ce au fost achizitionate de la caseria SC Cinema Palace SRL.

9.    In scopul controlului identitatii persoanei care prezinta Cinema Palace Fidelity Card si care figureaza pe card, emitentul poate cere celui ce prezinta cardul, buletinul de identitate sau alt document care atesta identitatea acestuia(permis de conducere, pasaport, legitimatie, etc).

Folosirea Cinema Palace Fidelity Card

1.    Acumularea de puncte incepe o data cu prima cumparatura efectuata in cinematograf cu conditia de a inmana cardul de fidelitate, reprezentantului Cinema Palace, inainte de inceperea tranzactiei. Pentru fiecare 1 leu platit pentru un produs, cumparatorul primeste 1 punct la caseria cinematografului, respectiv cate 1 punct pentru fiecare 1 leu platit pentru maxim 4 bilete intr-o tranzactie. Acumularea punctelor se face pe baza sumei finale de pe bonul fiscal si va fi inregistrata fara zecimale, rotunjirea fiind facuta in jos. ( ex. La cumparaturi de 76.5 lei se vor acumula 76 de puncte si nu 76.5 sau 77 de puncte)

2.    Punctele astfel adunate pot fi preschimbate pe produsele ce pot fi cumparate pe teritoriul cinematografului cu excemptia biletelor de acces in salile de spectacol.

3.    Punctele acumulate pe cardul de fidelitate si neutilizate vor fi in mod automat anulate la perioade succesive de 12 luni calendaristice.

4.    La primirea Cinema Palace Fidelity Card, nu va revine un anumit punctaj in mod automat. Acumularea punctelor incepe la cumpararea cu ajutorul cardului a primelor produse de la caseria Cinema Palace daca, cardul este predat reprezentantului Cinema Palace inainte de inceperea tranzactiei.

5.    In toate cazurile, Cinema Palace Fidelity Card trebuie inmanat reprezentantilor SC Cinema Palace  SRL inaintea de inceperea tranzactiei. Nu primeste puncte acel proprietar de card, care inaintea efectuarii unei tranzactii nu prezinta cardul casierului iar dupa finalizare tranzactiei, punctele nu vor mai putea fi alocate cardului.

6.    Cu Cinema Palace Fidelity Card se pot acumula puncte in limita a maximum 3 utilizari pe zi.

7.    Punctele pot fi obtinute numai pentru produsele sau biletele de cinema cumparate (maxim 4 per tranzactie, respectiv nelimitat la produse) cu ajutorul cardului, la preturile valabile pentru acestea in mod obisnuit; biletele gratuite, accesul in scopuri profesionale nu dau dreptul la obtinerea de puncte.

8.    Vino de ziua ta la Cinema Palace si toate puctele adunate cu ocazia cumparaturilor efectuate in aceasta zi, iti vor fi dublate.

Cazuri speciale

1. Emitentul îşi rezervă dreptul de a refuza primirea cardului devenit ilizibil. Cardul deteriorat poate fi predat la casele de bilete Cinema Palace, zilnic între orele 12-22. Preschimbarea cardului deteriorat se efectuează contra taxei de preschimbare de 10 lei.

2. In cazul pierderii sau furtului, cardul poate fi anulat prin comunicarea numelui, adresei şi datei naşterii proprietarului de card şi poate fi solicitat un card nou în cadrul cinematografului Cinema Palace. In acest caz, se va plăti o taxă suplimentară de 10 lei. Emitentul va trece pe noul card punctajul care figurează pe cardul vechi.

3. Cardurile găsite trebuie trimise la sediul Cinema Palace SRL, Str. Nufarului nr. 30, loc. Oradea, jud. Bihor. In cazul sosirii unui card, emitentul va examina posibilitatea utilizării acestuia. Daca este lipsit de deteriorări, cardul va fi expediat de către emitent pe adresa proprietarului cardului.

4. Emitentul nu-şi asumă nici o responsabilitate pentru eventualele daune cauzate de pierderea sau deteriorarea cardului, chiar şi după înştiinţare.

5. Emitentul poate anula cardul dacă se dovedeşte că punctele au ajuns neregulamentar pe card. La apariţia unor suspiciuni, lucrătorii Cinema Palace pot verifica corectitudinea datelor cerând prezentarea cardului şi verificând identitatea participantului. In urma verificărilor, emitentul îşi rezervă dreptul de a anula cardul folosit neregulamentar.

7. Emitentul îşi rezervă dreptul de a supraveghea modul de funcţionare a acestui program şi de a-l modifica, înştiintându-i însa pe participanţii la program prin afisarea in cinematograf a respectivelor modificari

8. Valabilitatea unui card este de 12 luni calendaristice de la data emiterii şi se prelungeste in mod automat cu perioade egale de 12 luni calendaristice.

Care sunt avantajele  posesor de Cinema Palace Fidelity Card?

bd14565_   Primesti saptamanal newsletter-ul special Cinema Palace cu ultimele noutati si promotii din cinematograf.

bd14565_   Cu Cinema Palace Fidelity Card, fiecare cumparatura facuta, reprezinta un bonus de 10% in puncte .

bd14565_   Periodic ai posibilitatea de a participa la proiectia unor film destinate exclusiv posesorilor de card.

Description: bd14565_   Te vei putea bucura de ofertele promotionale din incinta cinematografului, destinate in  exclusivitate posesorilor de card.

bd14565_   Vei putea participa la tombole si concursuri destinate exclusiv posesorilor de card.