ÎN PROGRAM

Toy Story 4 DUB - 3D (2019)

 

În program: 20 iulie 2019 - 25 iulie 2019

 

Woody și gașca veselă sunt, de data aceasta, jucăriile lui Bonnie, o fetiță care se pregătește să meargă la grădiniță și se luptă cu temerile specifice acestei tranziții.
Nota film
6.4/10
17 voturi
Cinemagia
Detalii
Galerie
Trailer
Commentarii
Regia:
John Lasseter, Josh Cooley
Gen film:
comedie, animatie, aventura
Durata:
104 min
Premiera în România:
28 iunie 2019
Rating:
AG - Audienta generala
Actori:
Joan Cusack, Tom Hanks, Patricia Arquette, Keegan-Michael Key, Keanu Reeves
Descriere detaliată:

Woody și gașca veselă sunt, de data aceasta, jucăriile lui Bonnie, o fetiță care se pregătește să meargă la grădiniță și se luptă cu temerile specifice acestei tranziții. Iar când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody, o călătorie alături de prieteni dezvăluie cât de mare și necunoscută poate fi lumea pentru o jucărie. La finalul ei, pe Woody îl așteaptă o întâlnire surpriză.

Filmul este despre călătoria lui Woody și despre felul în care acesta face față geloziei pe care o simte și cum învață să fie cu adevărat alături de copilul căruia îi aparține. Woody a evoluat într-un personaj profund, cu multe fațete, care a continuat să ne surprindă, aducând profunzime în film. Majoritatea personajelor, fiind create doar pentru un film, par să își fi spus deja povestea. Nu e cazul lui Woody, care continuă să fie o mină bogată în emoții, mai ales pentru că e ca un ecou al vieților noastre.