ÎN PROGRAM

The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021)

 

În program: 16 iunie 2021 - 24 iunie 2021

 

„Trăind printre demoni: E mâna diavolului” dezvăluie o poveste îngrozitoare de teroare, crimă si o forță malefică necunoscută, care îi șochează chiar și pe experimentații investigatori din viața reală, Ed și Lorraine Warren. Unul dintre cele mai senzaționale cazuri din dosarele lor, începe cu lupta
Nota film
6.9/10
22 voturi
Cinemagia
Detalii
Galerie
Trailer
Commentarii
Regia:
Michael Chaves
Gen film:
Durata:
116 min
Premiera în România:
04 iunie 2021
Rating:
N 15 - Filme nerecomandate tinerilor sub 15 ani
Actori:
Vera Farmiga, Patrick Wilson
Descriere detaliată:

Trăind printre demoni: E mâna diavolului” dezvăluie o poveste îngrozitoare de teroare, crimă si o forță malefică necunoscută, care îi șochează chiar și pe experimentații investigatori din viața reală, Ed și Lorraine Warren. Unul dintre cele mai senzaționale cazuri din dosarele lor, începe cu lupta pentru sufletul unui tânăr băiat și îi duce apoi dincolo de tot ce mai văzuseră până acum, pentru a marca primul caz din istoria Americii în care un suspect de crimă invoca posesia demonică ca strategie de apărare.

Vera Farmiga și Patrick Wilson revin în rolurile Lorraine și Ed Warren, sub îndrumarea lui Michael Chaves („Blestemul La Llorona”). Filmul îi mai are în roluri principale pe Ruairi O'Connor („Printesa spaniola” a lui Starz), Sarah Catherine Hook („Monsterland” al lui Hulu) și Julian Hilliard (seria „Penny Dreadful: City of Angels” si „The Haunting of Hill House”) .