ÎN PROGRAM

Paw Patrol: Ready, Race, Rescue DUB (2020)

 

În program: 03 martie 2021 - 10 martie 2021

 

Cățelușii au construit o pistă de curse supertare, și acum sunt gata să fie echipa de pit-stop a legendarului lor pilot lor de curse, Woosh.
Nota film
7.6/10
5 voturi
Cinemagia
Detalii
Galerie
Trailer
Commentarii
Regia:
Charles E. Bastien
Gen film:
animatie
Durata:
70 min
Premiera în România:
31 ianuarie 2020
Rating:
AG - Audienta generala
Actori:
Anya Cooke, Isaac Emberson-Heeks, Lukas Engel, Addison Holley, Kallan Holley
Descriere detaliată:

Cățelușii au construit o pistă de curse supertare, și acum sunt gata să fie echipa de pit-stop a legendarului lor pilot lor de curse, Woosh. Dar, când acesta nu mai poate participa la cursă, îl cheamă pe Marshall, cel mai mare cățeluș-fan al său, și îl provoacă să treacă la volan în locul său! Marshall trebuie, acum, să-și învingă lipsa de încredere în sine, și să fie mai tare decât Cheetah, rivalul său, pentru a-și împlini visul de a deveni cel mai rapid cățeluș-pilot de curse din istorie!

Patrula cățelușilor va avea o misiune contracronometru de îndeplinit, dar asta nu îi va împiedica să fie primii care vor rezolva și alte cazuri dificile, căci niște baloane gigantice au zburătăcit aiurea din parada organizată de primarul Humdinger, un păianjen rar s-a prins în pânza lui, și nu e nimeni mai capabil să spună “pe locuri, fiți gata, start!” decât Patrula Cățelușilor!