ÎN PROGRAM

Monster Hunter - 3D (2021)

 

În program: 03 martie 2021 - 10 martie 2021

 

În spatele lumii noastre, mai există o alta: o lume de monștri puternici și primejdioși, care își domină tărâmul cu o ferocitate letală.
Nota film
5.5/10
10 voturi
Cinemagia
Detalii
Galerie
Trailer
Commentarii
Regia:
Paul W.S. Anderson
Gen film:
actiune, aventura
Durata:
109 min
Premiera în România:
26 februarie 2021
Rating:
AP 12 - Acordul parintilor pentru copiii sub 12 ani
Actori:
Milla Jovovich, Tony Jaa, T.I., Meagan Good, Diego Boneta
Descriere detaliată:

În spatele lumii noastre, mai există o alta: o lume de monștri puternici și primejdioși, care își domină tărâmul cu o ferocitate letală. Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Lt. Artemis (Milla Jovovich) și pe unitatea ei (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) într-o lume străină, luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri uriași, înspăimântători și, mai grav, imuni la armele lor.
Aflați într-o luptă disperată pentru supraviețuire, membrii unității îl întâlnesc pe Hunter (Tony Jaa), a cărui set unic de aptitudini îl ajută să fie cu un pas înaintea primejdioaselor creaturi. Pe măsură ce Artemis și Hunter capătă, încet-încet, încredere unul în celălalt, ea descoperă că acesta este parte dintr-o echipă condusă de Amiral (Ron Perlman).
În fața unei primejdii care le-ar putea distruge lumea, acești viteji luptători își combină forțele pentru lupta supremă.