ÎN PROGRAM

Downton Abbey (2019)

 

În program: 16 septembrie 2019 - 19 septembrie 2019

 

Film bazat pe renumitul serial TV britanic Downton Abbey. Acțiunea se petrece pe domeniul fictiv Downton Abbey, în vila din ținutul Yorkshire a Contelui și Contesei de Grantham și urmărește viața aristocratică a familiei Crawley și a servitorilor săi în timpul domniei regelui George al V-lea.
Nota film
4.3/10
3 voturi
Cinemagia
Detalii
Galerie
Trailer
Commentarii
Regia:
Michael Engler
Gen film:
drama
Durata:
126 min
Premiera în România:
13 septembrie 2019
Rating:
AG - Audienta generala
Actori:
Tuppence Middleton, Michelle Dockery, Maggie Smith, Allen Leech, Penelope Wilton, Elizabeth McGovern, Rob James-Collier, Matthew Goode
Descriere detaliată:

Film bazat pe renumitul serial TV britanic Downton Abbey. Acțiunea se petrece pe domeniul fictiv Downton Abbey, în vila din ținutul Yorkshire a Contelui și Contesei de Grantham și urmărește viața aristocratică a familiei Crawley și a servitorilor săi în timpul domniei regelui George al V-lea.

Clasele sociale prezentate in film - nobilimea si servitorii - alterneaza de-a lungul actiunii si se iau la intrecere pentru a capta cat mai avid atentia privitorului.Umorul britanic nu lipseste nici el din peisaj si evenimentele de la inceputul secolului XX sunt prezentate subtil si corect.