ÎN PROGRAM

Candyman (2021)

 

În program: 14 septembrie 2021 - 23 septembrie 2021

 

O „continuare spirituală” a filmului de groază „Candyman” (1992), a cărui acțiune revine în cartierul Cabrini Green din Chicago, acolo unde a început legenda.
Nota film
9.8/10
4 voturi
Cinemagia
Detalii
Galerie
Trailer
Commentarii
Regia:
Nia DaCosta
Gen film:
Durata:
105 min
Premiera în România:
27 august 2021
Rating:
N 15 - Filme nerecomandate tinerilor sub 15 ani
Actori:
Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo, Kyle Kaminsky, Vanessa Williams
Descriere detaliată:

O „continuare spirituală” a filmului de groază „Candyman” (1992), a cărui acțiune revine în cartierul Cabrini Green din Chicago, acolo unde a început legenda. Dintotdeauna locuitorii cartierului au fost terorizați de o poveste care s-a răspândit în comunitate despre un ucigaș supranatural cu o mână-cârlig, ușor de invocat de cei care îndrăznesc să îi repete numele de cinci ori într-o oglindă.
În zilele noastre, un artist vizual pe nume Anthony McCoy și iubita sa, o directoare de galerie de artă pe nume Brianna Cartwright, s-au mutat într-un apartament luxos din cartierul Cabrini, de nerecunoscut în prezent.
Anthony, fiind în impas în carieră și disperat să-și păstreze statutul în lumea artei din Chicago, începe să exploreze prin picturi detalii macabre bazate pe adevărata poveste a lui Candyman, deschizând, fără să știe, o ușă către un trecut complex și dezlănțuind valul terifiant de violențe care îl vor pune față în față cu propriul destin.