ÎN PROGRAM

Annabelle Comes Home (2019)

 

În program: 19 iulie 2019 - 25 iulie 2019

 

Hotărâți să o împiedice pe Annabelle să mai provoace teroare vreodată, demonologiştii Ed și Lorraine Warren se grăbesc să o aducă în camera sigilată de artefacte supranaturale din propria lor casă și să o închidă într-o cutie sfințită.
Nota film
8.4/10
30 voturi
Cinemagia
Detalii
Galerie
Trailer
Commentarii
Regia:
Gary Dauberman
Gen film:
thriller, horror
Durata:
110 min
Premiera în România:
12 iulie 2019
Rating:
N 15 - Filme nerecomandate tinerilor sub 15 ani
Actori:
Emily Brobst, Patrick Wilson, Mckenna Grace, Vera Farmiga
Descriere detaliată:

Hotărâți să o împiedice pe Annabelle să mai provoace teroare vreodată, demonologiştii Ed și Lorraine Warren se grăbesc să o aducă în camera sigilată de artefacte supranaturale din propria lor casă și să o închidă într-o cutie sfințită. Însă într-o noapte nefastă, păpușa trezește celelalte spirite malefice din încăpere care încep să o bântuie pe fiica de 10 ani a soților Warren și pe prietenele acesteia.

Sinistra păpușă din universul „Trăind printre Demoni”, malefica Annabelle, revine cu cel de-al treilea film din serie, din 12 iulie, în premieră pe marile ecrane. Pentru Gary Dauberman, scenaristul filmelor „Annabelle”, „It” și „The Nun: Misterul de Mânăstire”, horror-ul „Annabelle 3” reprezintă filmul său debut în calitate de regizor, unde lucrează alături de echipa consacrată de producători Peter Safran (Aquaman) şi James Wan.