ÎN PROGRAM

Anna (2019)

 

În program: 20 iulie 2019 - 25 iulie 2019

 

În Moscova anilor 1980, Anna este o femeie care are nevoie de o șansă. Societatea patriarhală în care trăiește nu îi prea oferă nicio șansă decât la a duce o viață de supunere.
Nota film
10.0/10
2 voturi
Cinemagia
Detalii
Galerie
Trailer
Commentarii
Regia:
Luc Besson
Gen film:
actiune, thriller
Durata:
124 min
Premiera în România:
19 iulie 2019
Rating:
N 15 - Filme nerecomandate tinerilor sub 15 ani
Actori:
Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans, Cillian Murphy
Descriere detaliată:

În Moscova anilor 1980, Anna este o femeie care are nevoie de o șansă. Societatea patriarhală în care trăiește nu îi prea oferă nicio șansă decât la a duce o viață de supunere. Într-o zi i se oferă ocazia de a lucra pentru KGB, sub aripa Olgăi (Helen Mirren), o femeie neîndurătoare. Curând descoperă că ea însăși este o asasină nemiloasă, în timp ce lucrează sub acoperire ca fotomodel.

Dincolo de frumusețea izbitoare a Annei Politova se găsește așadar un secret periculos care o transformă în cea mai letală armă a guvernului, un asasin antrenat să nu-și rateze ținta și să facă față oricărei confruntări. O cursă electrizantă, cu ritm incredibil și acțiune explozivă, „Anna” o aduce în rolul principal pe top-modelul Sasha Luss, alături de o distribuție impresionantă din care fac parte Helen Mirren, Cillian Murphy și Luke Evans.