ÎN PROGRAM

Animal Crackers DUB (2020)

 

În program: 06 martie 2021 - 07 martie 2021

 

Viața lui Owen se învârte plictisitor în jurul activității sale de testare a crănțăneilor pentru animalele de companie, așa că nu mai are prea mult timp pentru iubita lui soție și pentru simpatica lor fiică.
Nota film
4.7/10
9 voturi
Cinemagia
Detalii
Galerie
Trailer
Commentarii
Regia:
Tony Bancroft, Scott Christian Sava, Jaime Maestro
Gen film:
comedie, animatie, aventura
Durata:
115 min
Premiera în România:
02 octombrie 2020
Rating:
AG - Audienta generala
Actori:
Emily Blunt, Danny DeVito, John Krasinski, Ian McKellen, Raven-Symone
Descriere detaliată:

Viața lui Owen se învârte plictisitor în jurul activității sale de testare a crănțăneilor pentru animalele de companie, așa că nu mai are prea mult timp pentru iubita lui soție și pentru simpatica lor fiică. Dar, când unchiul său de care nu mai știa nimic de multă vreme îi lasă moștenire un circ ambulant, Owen își poate împlini visul avut din copilărie, acela de a călători cu circul.

Circul și-a pierdut, însă strălucirea de altădată: nu mai are animale, iar membrii trupei sunt prea bătrâni pentru a mai face giumbușlucuri pe arenă... Cu toate acestea, unchiul lui Owen are un secret care le poate rezolva toate problemele, dar cu o singură condiție. Într-o cutie misterioasă, se găsesc crănțănei magici care pot transforma pe oricine în animalul pe care îl doresc pe scenă. Dar, mai întâi, Owen și familia lui trebuie să-l învingă pe maleficul frate al unchiului lor, care, din păcate, cunoaște secretul crănțăneilor magici și dorește să-l țină doar pentru el..