ÎN PROGRAM

Ralph Breaks the Internet DUB - 3D (2019)

 

În program: 23 ianuarie 2019 - 31 ianuarie 2019

 

“Ralph rupe netu: Ralph strică tot 2” lasă în urmă jocurile video ale domnului Litwak, pentru a se aventura în lumea necartografiată, neîngrădită și incitatoare a internetului-ce ar putea sau nu să supraviețuiască ravagiilor provocate de Ralph
Nota film
7.8/10
33 voturi
Cinemagia
Detalii
Galerie
Trailer
Commentarii
Regia:
Phil Johnston, Rich Moore
Gen film:
aventura, animatie, comedie
Durata:
116 min
Premiera în România:
04 ianuarie 2019
Actori:
Kristen Bell, Mandy Moore, Kelly Macdonald, John C. Reilly, Sarah Silverman, Gal Gadot
Descriere detaliată:

“Ralph rupe netu: Ralph strică tot 2” lasă în urmă jocurile video ale domnului Litwak, pentru a se aventura în lumea necartografiată, neîngrădită și incitatoare a internetului-ce ar putea sau nu să supraviețuiască ravagiilor provocate de Ralph.

Ralph (vocea lui John C. Reilly), cunoscutul personaj negativ de joc video, împreună cu Vanellope von Schweetz (vocea lui Sarah Silverman), neadaptata sa camaradă, trebuie să riște totul, navigând prin lumea internetului, în căutarea unei piese de schimb, care să salveze Sugar Rush, jocul video al Vanellopei.

Vârâți până peste cap în situații pe care nu le înțeleg, Ralph și Vanellope ajung să se bazeze pe cetățenii internetului -netățenii - ca să-i ajute să-și găsească drumul, inclusiv pe un antreprenor al unui website, pe nume Yesss (vocea lui Taraji P. Henson), care e algoritmul de bază, inima și sufletul site-ului de tendințe “Buzztube.”