ÎN PROGRAM

Luis & the Aliens DUB - 3D (2018)

 

În program: 23 octombrie 2018 - 24 octombrie 2018

 

Orfan de mamă și crescut de tatăl lui, Armin, specialist în OZN-uri, Luis este un băiețel de 12 ani care nu a avut o viață nici ușoară, și, clar, nici normală.
Nota film
8.1/10
8 voturi
Cinemagia
Detalii
Galerie
Trailer
Commentarii
Regia:
Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein, Sean McCormack
Gen film:
animatie, aventura, comedie
Durata:
90 min
Premiera în România:
14 septembrie 2018
Actori:
Callum Maloney, Dermot Magennis, Ian Coppinger, Paul Tylack
Descriere detaliată:

Orfan de mamă și crescut de tatăl lui, Armin, specialist în OZN-uri, Luis este un băiețel de 12 ani care nu a avut o viață nici ușoară, și, clar, nici normală.

Pentru că nimeni nu îl crede pe Armin, nici măcar Luis, e o imensă surpriză când, într-o zi, trei extratereștri mititei și foarte ciudați (Mog, Nag și Wabo) se prăbușesc cu nava chiar în fața lui Luis. Entuziasmat la culme, Luis vrea să-i arate tatălui său vizitatorii, dar descoperă că acesta vrea să-i criogeneze. Ca și cum asta nu era de ajuns, directorul școlii e convins că Luis nu beneficiază din partea tatălui său de atenția și educația de care ar avea nevoie, așa că decide să-l trimită la un internat.

Așa începe o aventură nebunească, în care Luis și micii lui prieteni extratereștri încearcă să ajungă la imensa navă-mamă, care să-i ducă pe vizitatorii din spațiu înapoi acasă. Și poate că Luis ar trebui să plece cu ei, ca să scape de tot ce are pe cap aici, în lumea noastră.