ÎN PROGRAM

Last Call for Nowhere (2017)

 

În program: 16 ianuarie 2017 - 19 ianuarie 2017

 

Polițistul de frontieră francez José Fernandez mai are o singură extrădare de efectuat înainte de mult așteptata promovare la secția de criminalistică.
Nota film
7.3/10
3 voturi
Cinemagia
Detalii
Galerie
Trailer
Commentarii
Regia:
Philippe de Chauveron
Gen film:
comedie
Durata:
95 min
Premiera în România:
13 ianuarie 2017
Actori:
Ary Abittan, Medi Sadoun
Descriere detaliată:

Polițistul de frontieră francez José Fernandez mai are o singură extrădare de efectuat înainte de mult așteptata promovare la secția de criminalistică. Însă deținutul său, Akim, victima unei erori judiciare, este confundat cu un potențial terorist și urcat într-un avion spre Kabul, un loc unde nu a mai fost niciodată!

Ceea ce începe ca o călătorie de rutină pentru Fernandez și partenerul său Guy ia o întorsătură nebunească atunci când avionul lor aterizează în Malta, trebuind să înnopteze alături de Akim, care nu se dă în lături de la nimic pentru a scăpa de extrădare! Bătut la cap constant de Akim, stresat până la capătul puterilor de muncă și de eforturile de a se împăca cu iubita geloasă, Fernandez crede că nu se mai poate întâmpla nimic rău. Fiind blocați în Malta, catastrofele se țin lanț. Până ce Akim reușește să scape, și începe o goană nebună presărată cu multe complicații neașteptate și explozive.