ÎN PROGRAM

Jurassic World: Fallen Kingdom - 3D (2018)

 

În program: 17 iulie 2018 - 22 iulie 2018

 

Au trecut trei ani de când parcul tematic și stațiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate.
Nota film
7.9/10
56 voturi
Cinemagia
Detalii
Galerie
Trailer
Commentarii
Regia:
J.A. Bayona
Gen film:
actiune, sci-fi, aventura
Durata:
132 min
Premiera în România:
08 iunie 2018
Actori:
Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Jeff Goldblum, BD Wong
Descriere detaliată:

Au trecut trei ani de când parcul tematic și stațiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supraviețuit sunt acum pe cont propriu în junglă.

Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen și Claire lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas de la erupția iminentă a vulcanului. Owen e hotărât să-l găsească pe Blue, raptorul său lider, care e dispărut în sălbăticie, iar Claire a ajuns să respecte aceste creaturi care au devenit acum o cauză în care crede și pentru care se luptă. Cei doi ajung pe insulă cu misiunea de a salva dinozaurii, dar descoperă o conspirație care ar putea reîntoarce întreaga noastră planetă la o stare de lucruri extrem de periculoasă, și care nu a mai fost văzută din timpuri preistorice.